Jeg kan godt stave til < div >

Posted · Add Comment

Se hvad jeg har kodet!

Nu da jeg er startet på mit andet drømmestudie, efter allerede at have udlevet min første drøm, må jeg indrømme at det er svært at få armene ned. Hver gang vi starter på et nyt emne, tænker jeg: “NØØJJ det her er mega spændende”, og bliver gang på gang bekræftet i at jeg er på rette vej.

Html og css, var noget af det jeg havde glædet mig rigtig meget til at have. Dels fordi jeg er pjattet med hjemmesider, brugerflader og interaktivt design, men også fordi jeg har arbejdet med min egen hjemmeside i snart 7 år – dog i wordpress.

Selv om der er et stykke vej fra wordpress til html, er der noget utroligt tilfredsstillende ved at designe et hjemmeside layout, og så rent faktisk selv kunne lave det, med billeder, <div’er> og lækre transitions.

Og jeg er ret stolt over at kunne præsentere: tadaaa…

web-1280-1Min helt egen hjemmekodede hjemmeside

Og det bedste er at det her kun er starten, der er så meget mere at lære.

Men klik over og se hvad jeg har lært på små 3 uger.

 

 

 

P.S. Jeg tror kodning for mig, må være som computerspil er for andre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *